Expert Dev, s.r.o.

Starejte se o svůj web. On Vám to oplatí!

Sebeprezentace je v dnešním světě důležitější, než si mnozí z nás připouštějí. Ne jen na kvalitním zboží stojí obchod. Prodat prvně sám sebe, to je to hlavní!

Pokud chcete začít podnikat na internetu, případně jen využít web jako jednu z dalších platforem podporující Váš byznys, je nesmírně důležité mít na to svůj vlastní originální prostor. Vlastní webové stránky Vám tento prostor poskytnou, je však třeba se o ně patřičně starat.


Jak se starat o svůj web

V prvním kroku byste se měli zamyslet, kdo jsou vaši zákazníci a proč Vaše služby vlastně hledají? Najdou na stránkách všechny potřebné informace, nebo tam něco může chybět? Jsou pro uživatele stránky snadno dostupné a přehledné?


Tvorba dobrého webu není jenom tom nahrát na něj při jeho založení pár fotografií a sepsat několik odstavců textu. Aby byl web dobrý, musíte mu věnovat čas a samozřejmě peníze. Popřemýšlejte, co, proč a za jakým účelem se chystáte na webových stránkách uvést, co je důležité a co naopak méně, co je základním prvkem a co je pro zákazníka, který Vaši stránku navštíví, klíčové.


Nezapomínejte, že na první dojem máte vždy jen jeden pokus…

Informace které se chystáte zveřejnit na vašem webu by měli být relevantní, lehce vyhledatelné a seskupené do tematických celků. Důležitá je pravidelná aktualizace informací, které sdílíte.  Dále je potřebné se zaměřit na strukturu webu, co ním chcete říct a jakým způsobem to chcete prezentovat? Nebojte se přidat na web tlačítko hledání, pro mnoho lidí je to nejlepší způsob hledání informací. Pomoct svým zákazníkům najít to, co chtějí, můžete i pomocí různých vodítek – prolinků, odkazů, navigací nebo tzv. Call-to-action tlačítek.

Velmi důležité je také grafické zpracování vašeho webu. Moderní a responzivní web Vám zaručí spokojenost nových i stávajících zákazníků. Vizuální stránka řekne o Vašem byznysu mnohem víc, než si myslíte. Není důležitá kvantita, pro upoutání pozornosti zákazníka nepotřebujete desítky různých prvků, stačí jich na to pár, avšak kvalitně provedených. Dobře zpracovaná grafika nejen zpříjemní uživateli průchod webovou stránkou, může i pomoci jej přimět k následné objednávce nebo nákupu. Designový web působí reprezentativním dojmem, což vzbuzuje v očích zákazníků velkou důvěru. Díky originálnímu grafickému provedení navíc budete zase o krok napřed před konkurencí.

K tomu, aby Váš web dobře vypadal, Vás může dovést také náš článek 7 důležitých prvků kvalitního webového designu.


Nechce se Vám programovat web? My Vám rozumíme a rádi to uděláme za Vás

Je naprosto logické, že člověk nepříliš zběhlý v IT technologiích, designu a psaní textů si na tvorbu webu sám netroufne. Od toho jsme tu my. Jsme zlínská firma specializující se na tvorbu webů. My pro Vás vykonáme analýzu vašeho současného řešení a navrhneme Vám celkem nový způsob prezentace vaší firmy. Od konceptu struktury webu, přes grafický návrh, kódování, až po kvalitní copywriting. Nabízíme i propagaci Vaší firmy na internetu a sociálních sítích. Pomůžeme vám s tvorbou kampaní od grafických prací, textace, až po samotnou realizaci přes Sklik, Google Ads nebo Facebook.


Nabízíme Vám hned tři možnosti, jak vytvořit Váš zbrusu nový web

Naleznete je v našich balíčcích šablon anebo se můžeme dohodnout na vytvoření webu na míru. Postaráme se o vytvoření moderního webu a rovněž o doplňování informací a přidávání nových prvků.

Nabízíme Basic, Professional a Ultimate šablony. Všechny tři šablony obsahují vytvoření a správu webů, doménu dle vašeho výběru, implementaci redakčního systému, copywriting, poradenství, vytvoření a správu FB stránek a mnoho dalšího. V Ultimate šabloně naleznete navíc návrh klíčových slov, nebo vytvoření loga.


Tvorba webů přímo ze Zlína


Pokud nemáte zájem použit jednu z nabízených šablon, můžeme pro Vás vytvořit web na míru. Vy sami rozhodnete, co všechno pro Vás uděláme. Například pokud máte zájem o správu sociálních sítí, avšak naše poradenství Vás nezajímá, snadno se spolu dohodneme na základě vašich požadavků.




Mohlo by Vás zajímat

Tvorba webových stránek Zlín Tvorba webu | Copywriting |SEO optimalizaceKlíčová slova | Sociální sítě | Grafické práceMarketing | Reklama | PR | Tvorba webových stránek Olomouc | Tvorba webových stránek Ostrava | Tvorba webových stránek Praha | Tvorba webových stránek Brno




Sdílet příspěvek

Další články

Blog
Expert Dev

Blíží se definitivní konec Google Universal Analytics. Nezapomeňte na zálohu dat!

Analytická služba Google Universal Analytics (předchůdce aktuálních GA4) se chystá tento rok nadobro odejít do historie. Stane se tak 1. července 2024 kdy ztratíme přístup do uživatelského rozhraní a služba bude Googlem trvale smazána. To znamená, že pokud neprovedete včasnou zálohu dat, o všechny cenné historické informace, které jste z webových stránek nasbírali, přijdete.

Zobrazit článek »
Novinky v PPC 2024
Blog
Expert Dev

PPC novinky 2024 – co se chystá v online marketingu? 

Rok 2024 je tady a s ním přišla i řada novinek v oblasti PPC reklamy. Připravte se na pohled do budoucnosti PPC reklamy a získání cenných poznatků, které vám pomohou dosáhnout maximálního úspěchu ve svém digitálním marketingu v roce 2024 a dalších letech. Ať už se jedná o trendy v oblasti automatizace a personalizace, je důležité být v obraze, abyste ze svých kampaní vytěžili maximum.

Zobrazit článek »
Blog
Expert Dev

5 kroků k úspěšnému zviditelnění vašeho nového e-shopu 

V dnešní době je online trh přeplněný. Proto je pro každý nový e-shop zásadní vědět, jak vyniknout a zaujmout svou cílovou skupinu. Zviditelnění vašeho e-shopu se tak stává klíčovým faktorem pro dosažení úspěchu. V tomto článku se zaměříme na důležitost efektivního zviditelnění, a co je ještě důležitější, poskytneme vám užitečné tipy, které vám pomohou vytvořit výrazný a úspěšný e-shop.

Zobrazit článek »